🎄 Oplev julen og nytår på Hjerting Badehotel – Se menuer og events HER

Golfophold i Vestjylland

I mere end 25 år har Hjerting Badehotel været den ideelle destination for golfophold med gastronomiske fornøjelser. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, inklusiv green fee, spisning og overnatning. Hotellet har en ideel beliggenhed nær 8 lokale golfklubber, hvilket giver mulighed for en bred vifte af golfoplevelser. Vores samarbejde med golfklubberne og den naturskønne vestjyske natur sikrer uforglemmelige runder.

Golf og gastronomi på Hjerting Badehotel

– Nyd dagen på en af de lokale golfbaner

– Tjek ind i et af vores hyggelige værelser

– Nyd en lækker middag i gourmetrestauranten

– Nyd solnedgangen lige udenfor hotellet

– Afslut dagen i vores hyggelige bar eller i pejsestuen

– Overnat i ægte badehotelsstil

– Stå op til lækker morgenbuffet i Strandpavillonen inden tur går mod endnu en skøn dag på golfbanen

 

Vi sammensætter opholdet så det passer til jeres ønsker

Golfweekend, golfferie eller blot en golfdag?

Uanset om i er ved at planlægge en enkelt dag, forlænget weekend eller en komplet golfferie, byder Hjerting Badehotel på uovertrufne oplevelser. Glæd dig til gastronomiske mesterværker, smukke omgivelser og den perfekte kombination af afslapning og golf.

Vælg mellem 8 skønne golfbaner i Vestjylland

Breinholtgård Golfklub (5 km) 3 x 9 huller.

Breinholtgård Golf Klub i Esbjerg har 27 huller i smukt kuperet og åbent parklandskab. Banen som er designet af Jonathan Gaunt og Michael Traasdahl Møller, sikrer at dine færdigheder bliver udfordret.

Læs mere HER

Esbjerg Golfklub (8 km)  2 x 18 huller. 

Esbjerg Golfklub som blev grundlagt i 1921, er Danmarks tredjeældste golfklub. Klubben byder på to 18-hullers baner: Marbæk og Myrtue. Marbæk-banen er designet af Frederik Dreyer og har været vært for European Challenge Tour. En historisk klub med enestående golfoplevelser

Læs mere HER

Varde Golfklub (16 km) 1 x 18 huller

Varde Golfklub byder på en betagende golfoplevelse med maleriske omgivelser og velplejede baner. Klubben har en 18-hullers parkbane som er beliggende i naturskønne omgivelser ved ådalen i Varde, klubhuset har gode faciliteter samt en Proshop.

Læs mere HER

Blåvandshuk Golfklub (27 km) 1 x 18 huller

Blåvandshuk Golfklub ligger mellem Ho og Skallingen, og er omgivet af naturskønne omgivelser med Ho Bugt og vesterhavet som baggrund. Klubben har en 18-hullers bane og en Pay & Play Skovbane. Klubhuset har gode faciliteter og en golfshop.

Læs mere HER

Henne Golfklub (33 km) 1 x 18 huller

Henne Golfklubs 18-hullers bane er beliggende i naturskønne omgivelser, hvor den udfordrer med huller i åbent landskab og  vestenvind. Fra banerne er der panoramaudsigt over Filsø, Blåbjerg plantage og Vesterhavet fra højdepunkterne. Derees moderne klubfaciliteter, store proshop og sommergreens året rundt gør dem unikke.

Læs mere HER

Kaj Lykke Golfklub Bramming (28 km) 1 x 18 huller

Kaj Lykke Golfklubs bane er en udfordrende 18-hullers bane i smuk natur ved Bramming Å og Sneum Å. Terrænet varierer mellem beplantet område og åbent engareal, hvor spillet ofte inkluderer søer og vandløb. Banen har typisk vestjysk natur med store vidder, og der er flotte udsigter samt naturligt dyreliv.

Læs mere HER

Skærbæk Mølle Golfklub (45 km) 1 x 18 huller og 1 x 9 huller

Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod byder på en udfordrende 18-hullers naturbane, lettere kuperet og omgivet af fredede områder som skov, hedearealer og gravhøje. Rig plante- og dyreliv møder spillerne på banen. Klubben har også en 9-hullers Pay & Play bane som er velegnet til træning i det korte spil.

Læs mere HER

Vejen Golfklub (56 km) 1 x 18 huller og 1 x 9 huller

Vejen Golfklub tilbyder en spændende og udfordrende 18-hullers bane med varieret kuperet terræn, søer og naturlige farer i skovområder. Klubben har også Danmarks bedste 9-hullers Pay & Play bane, moderne træningsfaciliteter og et klubhus.

Læs mere HER 

Tilbud på Golfophold på Hjerting Badehotel

Et golfophold på Hjerting Badehotel kan sammensættes på mange forskellige måder, uanset om man er et par, golfvenner eller en arbejdsgruppe. 

I samarbejde sammensætter vi den perfekte oplevelse for jer, afhængig af ønsker til opholdets varighed, budget og specielle preferencer.

Kontakt os for booking eller mere information på 75 11 70 00 eller info@hjertingbadehotel.dk

Golfophold I Vestjylland På Hjerting Badehotel
Sommer Søndag på Hjerting Badehotel
Processed with VSCO with n1 preset
Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.