VORES RESTAURANT

Vi inviterer indenfor til en æstetisk og sanselig oplevelse, hvor vi balancerer det innovative med respekt for traditionen, der forener det klassiske med nutidige smagspræferencer.

Hvert element i vores restaurant er skabt på baggrund af passioneret håndværk og nørderi. Vi går ikke på kompromis, når det handler om æstetik og kvalitet, og stræber efter at give vores gæster en helhedsoplevelse, hvor både interiør, stemning og gastronomi forener sig i klassisk, nutidig elegance. Vi ser det som et vigtig opgave at bringe køkkenet og gæsten tættere på hinanden. Som gæst skal man gerne kunne fornemme, at den kultur vi har i vores køkken, bringes videre med den mad vi serverer.
Vores menu udvikles med fokus på lokale sæsonbaserede råvarer, ud fra et bæredygtigt fundament og med en kompromisløs passion for kvalitet.

Badehotellets restaurant summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Dagen starter i køkkenstuerne, hvor vi serverer vores morgenmadbuffet med hjemmebagt brød og hjemmelavede specialiteter.

I køkkenstuerne serverer vi også frokosten og bevæger os i løbet af dagen med solen ind i strandstuerne til eftermiddagskage eller en god kop kaffe. Middagen serveres i strandstuerne med udsigt til solnedgang over Vadehavet. Rund aftenen af i vores vinbar – Her er der rig mulighed for at finde en yndlingskrog til at nyde en drinks og lidt snacks eller et godt glas vin.

Find din yndlingskrog i vinbaren

Når eftermiddag bliver til aften, er der rig mulighed for at finde en hyggelig krog i vores vinbar. Vinbaren er et samlingspunkt, hvor vi inviterer ind til en hyggelig og afslappende stund med en drink og lidt snacks eller et godt glas vin. Det er altid hyggeligt at mødes over et udsøgt glas, og i vinbaren forenes stemningsfulde rammer med professionel betjening, hvor smag og kvalitet er i fokus. Vi gør en dyd ud af at nørde i druer og gin, bobler og cocktails – Det er her aftenen starter og slutter.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad

 Alle dage fra 7.00 – 10.00

FROKOST

Alle dage fra 11.30 – 14.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

tEA TIME

Alle dage fra 8.00 frem til lukketid

DRINKS / Cocktails

Alle dage fra 12.00 frem til lukketid

aftensmad

Alle dage fra 17.30 – 20.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

Book bord i vores restaurant

Udfyld formularen nedenfor – Hvis du ønsker at booke et bord, så sender vi dig en bekræftelse på mail.

Du kan også booke via telefonen på +45 7511 7000

Morgenmaden serveres i Badehotellets restaurant, i det vi til dagligt kalder ‘Køkkenstuerne’. 

Hos os serveres morgenmaden som en buffet, hvor vi hovedsageligt bruger lokale eller hjemmelavede produkter. 

Vi følger sæsonen med udgangspunkt i et traditionelt dansk morgenbord, hvad enten det er yoghurt med sæsonens bær og müsli, rørt æg eller hjemmebag. 

Den viste menu er vores åbningsmenu og der kan forekomme ændringer.

Oliven og umodne ferskner
Grissini, Havgus og pesto
Surdejsbrød og pisket smør
Østers, tomat confit og basilikum
Østers naturel og tabasco
Artiskokblade, myntedressing og olivenolie
Rejetoast, sesam, grøn tabascomayo
Sprød ”kylling danoise”
Coppa, syltede chili
Pommes frites og aioli

Hovedsalat, nigella, urtedressing

100

Squash, pistaciecreme, kardemomme, appelsin og basilikum

100

Fladbrød, broccolini, grillet creme og feta

100

Bagt rigatoni pasta a la vodka

150

Rigatoni, calva nero og ricotta

150

Crudo hamachi, nam jim, kumquats, jalapeños

100

Hjertemuslinger, limabønner og æblecider

150

2 stk. lokale bakskuld, rugbrød, citron og remoulade

180

Friteret rødtunge, koldrøget laks, grønne salater, skaldyrsalat og foccacia

250

Tatar med æggecreme, puntarella salat og boghvedekerner

150

Fladbrød, oksetykkam, sherry glaze, persille & Feta

100

Bikinitoast, skinke, ost og trøffelcreme

100

Schnitzel af gris, peberrodscreme, syltede radiser, brunet smør, soya sauce og kartofler

300

Teres major, brøndkarse-sauce, borettane løg og sprød kartoffel

300

Ananas, citronsorbet, verbena & grape
Brændt marengs, kakao sorbet, malt, havsalt
Kardemomme is, appelsin & daddelkaramel
Brunsviger, flødekaramel & brunet smør is

Vi sætter pris på at følge dagens gang, særligt stunden sidst på eftermiddagen, hvor det er tid til en opkvikkende kaffe, eller en duftende kop te, måske også et duftende stykke hjemmebagt kage?

Badehotellets pejsestuer, samt Den Blå Udestue er ideelle rum hertil, hvor eftermiddagssolen ligger lavt og kaster et blødt lys ind i stuerne.

Kom endelig indenfor.

Badehotellets bar tilbyder et stort udvalg af skønne drinks -“shaken not stirred” eller lige som du foretrækker den, samt et nøje udvalg af gode vine. Hertil er der altid mulighed for at få serveret en saltet snack, til at stille den lette sult.

Mød os her til fyraften, eller forud for din middag i restauranten.

Vi vil glæde os til at mødes i baren. 

Den viste menu er vores åbningsmenu, og der kan forekomme ændringer. 

Vi foreslår, at du starter småt og slutter stort – Størrelsen følger prisen.
Vores anbefaling er 2-3 retter per person, færre hvis I nyder de mange snacks.
Ellers følg prikkerne, som er vores anbefaling til en delevenlig menu.

 

*Østers, tomat confit og basilikum

Østers naturel og tabasco

Oliven og umodne ferskner

*Grissini, Havgus og pesto

*Surdejsbrød og pisket smør

*Artiskokblade, myntedressing og olivenolie
*Rejetoast, sesam, grøn tabascomayo
*Sprød ”kylling danoise”
Coppa, syltede chili
Pommes frites og aioli

Hovedsalat, furakka og urtedressing

*Porreterrin, sauce gribiche

Squash, pistaciecreme, kardemomme, appelsin og basilikum

*Crudo hamachi, nam jim, kumquats og jalapeños

Fladbrød, okse, vadouvan, sherry glace, persille

Fladbrød, bimi broccolini, grillet broccolicreme, feta og bløde salatløg

Cacio e Pepe

Bagt rigatoni pasta a la vodka

Rigatoni, calva nero og ricotta

*Tatar med æggecreme, puntarella salat og boghvedekerner

Rødtunge stegt på ben, sauce blanquette, tomat, oliven, ansjos og kapers

*Overlår af kylling, polenta, grillet endive og bagt citronvinaigrette

Schnitzel af gris, peberrodscreme, syltede radiser, brunet smør soya sauce og kartofler

Teres major, brøndkarse sauce, borettana løg og sprød kartoffel

Ananas, citronsorbet, verbena og grape
Brændt marengs, kakaosorbet, malt og havsalt
*Kardemommeis, appelsin og dadelkaramel
Brunsviger, flødekaramel og brunet smøris