VORES RESTAURANT

Vi inviterer indenfor til en æstetisk og sanselig oplevelse i vores restaurant, hvor vi balancerer det innovative med respekt for traditionen. Her forenes det klassiske med nutidige smagspræferencer.

Hvert element i vores restaurant er skabt med passioneret håndværk og nørderi. Vi går ikke på kompromis med æstetik og kvalitet og stræber efter at give vores gæster en helhedsoplevelse. Interiør, stemning og gastronomi mødes i klassisk, nutidig elegance. Vi ønsker at bringe køkkenet og gæsten tættere på hinanden. Gæsterne skal kunne fornemme, at vores køkkenkultur afspejles i den mad, vi serverer.

Vores menu er sammensat således at den gerne skulle favne enhver gæsts behov. Hvad end det er til en let snack, en enkelt mættende ret eller flere serveringer flettet sammen som en sammenhængende menu.

Badehotellets restaurant summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Dagen starter ved det lange morgenbord, fyldt med hjemmebagt brød og hjemmelavede specialiteter.

Vi starter frokosten i køkkenstuerne og bevæger os med solen mod strandstuerne, til eftermiddagskage eller en god kop kaffe. Aftensmiddagen startes i strandstuerne med udsigt til solnedgangen over Vadehavet. Afslut aftenen i vores vinbar med en drink, snacks eller et godt glas vin.

Find din yndlingskrog i vinbaren

Når eftermiddag bliver til aften, er der rig mulighed for at finde en hyggelig krog i vores vinbar. Vinbaren er et samlingspunkt, hvor vi inviterer ind til en hyggelig og afslappende stund med en drink og lidt snacks eller et godt glas vin. Det er altid hyggeligt at mødes over et udsøgt glas, og i vinbaren forenes stemningsfulde rammer med professionel betjening, hvor smag og kvalitet er i fokus. Vi gør en dyd ud af at nørde i druer og gin, bobler og cocktails – Det er her aftenen starter og slutter.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad

 Alle dage fra 7.00 – 10.00

FROKOST

Alle dage fra 11.30 – 14.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

tEA TIME

Alle dage fra 8.00 frem til lukketid

DRINKS / Cocktails

Alle dage fra 12.00 frem til lukketid

aftensmad

Alle dage fra 17.30 – 20.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

Book bord i vores restaurant

Det er altid en god idé at booke et bord hos os.
Du kan kontakte os på følgende:

Mail: info@hjertingbadehotel.dk
Telefon: +45 7511 7000

eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage på den hurtigst muligt.

Morgenmaden serveres i Badehotellets restaurant, i det vi til dagligt kalder ‘Køkkenstuerne’. 

Hos os serveres morgenmaden som en buffet, hvor vi hovedsageligt bruger lokale eller hjemmelavede produkter. 

Vi følger sæsonen med udgangspunkt i et traditionelt dansk morgenbord, hvad enten det er yoghurt med sæsonens bær og müsli, rørt æg eller hjemmebag. 

Den viste menu er vores åbningsmenu og der kan forekomme ændringer.

3 slags oliven

40

Grissini, Havgus og pesto 

40

Surdejsbrød og pisket smør 

40

Østers, tomatconfit og basilikum 

40

Østers naturel med citron 

40

Artiskok, myntedressing og citron

60

Rejetoast, sesam og grøn tabascomayo 2 stk.

60

Friteret vagtellår i chilipasta 3 stk. 

60

Lufttørret Coppa og syltet chili 

60

Pommes frites og aioli 

60

Sommertærte med porre, kål og confiteret æggeblomme

150

Grillet surdejsbrød med burrata, sorte oliven, grillede druer, rosmarin og basilikum

150

Cacio e pepe, peberpasta med ekstra parmesan

150

Grillet jomfruhummer, crispy chili og lime

150

Moules marinières med persille 

150

2 stk. lokale bakskuld, rugbrød, citron og remoulade 

180

Meunierestegt rødtunge på stegt focaccia med koldrøget laks, grøn salat, håndpillede rejer og luftig tomatsauce 

250

Kyllingelevermousse, grillede surdejsbrød med solbær og løgmarmelade 

150

Schnitzel af gris med peberrod, urtesalat, persillesauce og nye kartofler 

250

Oksetatar med peberaioli, croutoner, parmesan og tørret tomat 

150

Ananas, citronsorbet, verbena og grape
Brændt marengs, kakaosorbet, malt og havsalt
Jordbær, mælkeis, mælkekrummer og citron crème anglaise
Stegt brunsviger, flødekaramel og brunet smør is

Pasta Bolognese
Friteret fisk med pommes frites

Vi sætter pris på at følge dagens gang, særligt stunden sidst på eftermiddagen, hvor det er tid til en opkvikkende kaffe, eller en duftende kop te, måske også et duftende stykke hjemmebagt kage?

Badehotellets pejsestuer, samt Den Blå Udestue er ideelle rum hertil, hvor eftermiddagssolen ligger lavt og kaster et blødt lys ind i stuerne.

Kom endelig indenfor.

Badehotellets bar tilbyder et stort udvalg af skønne drinks -“shaken not stirred” eller lige som du foretrækker den, samt et nøje udvalg af gode vine. Hertil er der altid mulighed for at få serveret en saltet snack, til at stille den lette sult.

Mød os her til fyraften, eller forud for din middag i restauranten.

Vi vil glæde os til at mødes i baren. 

Den viste menu er vores åbningsmenu, og der kan forekomme ændringer. 

Vi foreslår, at du starter småt og slutter stort – Størrelsen følger prisen.
Vores anbefaling er 2-3 retter per person, færre hvis I nyder de mange snacks.

Østers, tomatconfit og basilikum
Østers naturel med citron
3 slags oliven
Grissini, Havgus og pesto
Surdejsbrød og pisket smør
Artiskok, myntedressing og citron
Rejetoast, sesam og grøn tabascomayo 3 stk.
Friteret vagtellår i chilipasta 3 stk.
Lufttørret coppa og syltede chili
Pommes frites og aioli
Grillede surdejsbrød med burrata, sorte oliven, grillede druer, rosmarin og basilikum
Fladbrød med broccolini, hvidløgscreme, feta og persille
Squash, pistaciecreme, kardemomme, appelsin og basilikum
Crudo af torsk i citrus med tomat, sprøde krydderier og chili
Kyllingelevermousse med grillede surdejsbrød og solbær
Cacio e pepe, peberpasta med ekstra parmesan
Bagt rigatoni pasta a la vodka
Grillede jomfruhummer, crispy chili og lime
Moules marinières med persille
Oksetatar med peberaioli, croutoner, parmesan og tørret tomat

Rødtunge stegt på ben med ærter og blanquette sauce
Gris, polenta, grillet endive og bagt citronvinaigrette
500g Cote de beuf, pommes aligot, hjertesalat, portvinsglace og confiteret skalotteløg +400

Ananas, citronsorbet, verbena og grape
Brændt marengs, kakaosorbet, malt og havsalt
Jordbær, mælkeis, mælkekrummer og citron crème anglaise
Stegt brunsviger, flødekaramel og brunet smøris
Pasta Bolognese
Friteret fisk med pommes frites

Må vi holde dig opdateret om badehotellet og hverdagen ved vadehavet?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi dele historier fra sæsonerne på badehotellet, nye tiltag, arrangementer og glimt fra vores hverdag ved Vadehavet.