VORES RESTAURANT

Vi inviterer indenfor til en æstetisk og sanselig oplevelse i vores restaurant, hvor vi balancerer det innovative med respekt for traditionen. Her forenes det klassiske med nutidige smagspræferencer.

Hvert element i vores restaurant er skabt med passioneret håndværk og nørderi. Vi går ikke på kompromis med æstetik og kvalitet og stræber efter at give vores gæster en helhedsoplevelse. Interiør, stemning og gastronomi mødes i klassisk, nutidig elegance. Vi ønsker at bringe køkkenet og gæsten tættere på hinanden. Gæsterne skal kunne fornemme, at vores køkkenkultur afspejles i den mad, vi serverer.

Vores menu udvikles med fokus på lokale, sæsonbaserede råvarer, bæredygtighed og kompromisløs passion for kvalitet.

Badehotellets restaurant summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Dagen starter med morgenmadbuffet, hjemmebagt brød og hjemmelavede specialiteter.

Vi serverer frokost i køkkenstuerne og bevæger os senere til strandstuerne for eftermiddagskage eller en god kop kaffe. Middagen serveres i strandstuerne med udsigt til solnedgangen over Vadehavet. Afslut aftenen i vores vinbar med en drink, snacks eller et godt glas vin.

Find din yndlingskrog i vinbaren

Når eftermiddag bliver til aften, er der rig mulighed for at finde en hyggelig krog i vores vinbar. Vinbaren er et samlingspunkt, hvor vi inviterer ind til en hyggelig og afslappende stund med en drink og lidt snacks eller et godt glas vin. Det er altid hyggeligt at mødes over et udsøgt glas, og i vinbaren forenes stemningsfulde rammer med professionel betjening, hvor smag og kvalitet er i fokus. Vi gør en dyd ud af at nørde i druer og gin, bobler og cocktails – Det er her aftenen starter og slutter.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad

 Alle dage fra 7.00 – 10.00

FROKOST

Alle dage fra 11.30 – 14.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

tEA TIME

Alle dage fra 8.00 frem til lukketid

DRINKS / Cocktails

Alle dage fra 12.00 frem til lukketid

aftensmad

Alle dage fra 17.30 – 20.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

Book bord i vores restaurant

Det er altid en god idé at booke et bord hos os.
Du kan kontakte os på følgende:

Mail: info@hjertingbadehotel.dk
Telefon: +45 7511 7000

eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage på den hurtigst muligt.

Morgenmaden serveres i Badehotellets restaurant, i det vi til dagligt kalder ‘Køkkenstuerne’. 

Hos os serveres morgenmaden som en buffet, hvor vi hovedsageligt bruger lokale eller hjemmelavede produkter. 

Vi følger sæsonen med udgangspunkt i et traditionelt dansk morgenbord, hvad enten det er yoghurt med sæsonens bær og müsli, rørt æg eller hjemmebag. 

Den viste menu er vores åbningsmenu og der kan forekomme ændringer.

Oliven og umodne ferskner 

40

Grissini, Havgus og pesto 

40

Surdejsbrød og pisket smør 

40

Østers, tomatconfit og basilikum 

40

Østers naturel med citron 

40

Artiskok, myntedressing og citron

60

Rejetoast, sesam og grøn tabasco mayo 2 stk.

60

Sprød kylling “danoise” 

60

Lufttørret Coppa og syltet chili 

60

Pommes frites og aioli 

60

Hovedsalat, urtedressing og sprøde krydderier 

100

Squash, pistaciecreme, kardemomme, appelsin og basilikum 

100

Fladbrød, broccolini, feta, hvidløgscreme og persille

100

Bagt rigatoni pasta a la vodka 

150

Rigatoni pasta, calva nero og ricotta 

150

Saltet Sandart, æggehvidecreme, citrus og syltet chili 

100

Hjertemuslinger, limabønner og æblecider 

150

2 stk. lokale bakskuld, rugbrød, citron og remoulade 

180

Friteret rødtunge, koldrøget laks, grønne salater, skaldyrsalat på foccacia 

250

Tatar med æggecreme, castelfranco salat og boghvedekerner 

150

Fladbrød med okse, bløde løg, sherry glaze og persille 

100

Bikinitoast med Coppa, ost og trøffelcreme 

100

Schnitzel af gris med peberrod, brunet smørsauce og kartofler 

300

Ananas, citronsorbet, verbena og grape
Brændt marengs, kakaosorbet, malt og havsalt
Kardemommeis, appelsin og dadelkaramel
Stegt brunsviger, flødekaramel og brunet smør is

Pasta Bolognese
Friteret fisk med pommes frites

Vi sætter pris på at følge dagens gang, særligt stunden sidst på eftermiddagen, hvor det er tid til en opkvikkende kaffe, eller en duftende kop te, måske også et duftende stykke hjemmebagt kage?

Badehotellets pejsestuer, samt Den Blå Udestue er ideelle rum hertil, hvor eftermiddagssolen ligger lavt og kaster et blødt lys ind i stuerne.

Kom endelig indenfor.

Badehotellets bar tilbyder et stort udvalg af skønne drinks -“shaken not stirred” eller lige som du foretrækker den, samt et nøje udvalg af gode vine. Hertil er der altid mulighed for at få serveret en saltet snack, til at stille den lette sult.

Mød os her til fyraften, eller forud for din middag i restauranten.

Vi vil glæde os til at mødes i baren. 

Den viste menu er vores åbningsmenu, og der kan forekomme ændringer. 

Vi foreslår, at du starter småt og slutter stort – Størrelsen følger prisen.
Vores anbefaling er 2-3 retter per person, færre hvis I nyder de mange snacks.
Ellers følg prikkerne, som er vores anbefaling til en delevenlig menu.

*Østers, tomatconfit og basilikum
Østers naturel med citron
Oliven og umodne ferskner
*Grissini, Havgus og pesto
*Surdejsbrød og pisket smør

*Artiskok, myntedressing og citron
*Rejetoast, sesam og grøn tabascomayo 2 stk.
*Sprød kylling “Danoise” 2 stk.
Lufttørret Coppa og syltet chili
Pommes frites og aioli

Hovedsalat, urtedressing og sprøde krydderier 

*Porreterrin og sauce gribiche

Squash, pistaciecreme, kardemomme, appelsin og basilikum

Fladbrød, broccolini, feta, hvidløgscreme og persille

Saltet Sandart, æggehvidecreme, citrus og syltet chili

Fladbrød med okse, bløde løg, sherry glaze og persille

Pasta Cacio e Pepe

Bagt rigatoni pasta a la vodka

Rigatoni pasta, calva nero og ricotta

Hjertemuslinger, limabønner og æblecider

*Tatar med æggecreme, castelfranco salat og boghvedekerner

Rødtunge stegt på ben, sauce blanquette, tomat, oliven, ansjos og kapers

*Overlår af kylling, polenta, grillet endive og bagt citronvinaigrette

Schnitzel af gris med peberrod, brunet smørsauce og kartofler

Teres major af okse med persillesauce, borettane løg og pommes

Ananas, citronsorbet, verbena og grape
*Brændt marengs, kakaosorbet, malt og havsalt
Kardemommeis, appelsin og dadelkaramel
Stegt brunsviger, flødekaramel og brunet smøris
Pasta Bolognese
Friteret fisk med pommes frites