VORES RESTAURANT

Vi inviterer indenfor til en æstetisk og sanselig oplevelse i vores restaurant, hvor vi balancerer det innovative med respekt for traditionen. Her forenes det klassiske med nutidige smagspræferencer.

Hvert element i vores restaurant er skabt med passioneret håndværk og nørderi. Vi går ikke på kompromis med æstetik og kvalitet og stræber efter at give vores gæster en helhedsoplevelse. Interiør, stemning og gastronomi mødes i klassisk, nutidig elegance. Vi ønsker at bringe køkkenet og gæsten tættere på hinanden. Gæsterne skal kunne fornemme, at vores køkkenkultur afspejles i den mad, vi serverer.

Vores menu er sammensat således at den gerne skulle favne enhver gæsts behov. Hvad end det er til en let snack, en enkelt mættende ret eller flere serveringer flettet sammen som en sammenhængende menu.

Badehotellets restaurant summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Dagen starter ved det lange morgenbord, fyldt med hjemmebagt brød og hjemmelavede specialiteter.

Vi starter frokosten i køkkenstuerne og bevæger os med solen mod strandstuerne, til eftermiddagskage eller en god kop kaffe. Aftensmiddagen startes i strandstuerne med udsigt til solnedgangen over Vadehavet. Afslut aftenen i vores vinbar med en drink, snacks eller et godt glas vin.

KØKKENSTUERNES
TAVLERETTER

Hver aften, søndag til torsdag, findes der på tavlen i køkkenstuerne, udvalgte retter. 

Dagens tavleretter

fra 150 – 250 kr.

Se tavlen i køkkenstuerne, eller ring og forhør dig til retterne på telefon +45 75 11 70 00

Find din yndlingskrog i vinbaren

Når eftermiddag bliver til aften, er der rig mulighed for at finde en hyggelig krog i vores vinbar. Vinbaren er et samlingspunkt, hvor vi inviterer ind til en hyggelig og afslappende stund med en drink og lidt snacks eller et godt glas vin. Det er altid hyggeligt at mødes over et udsøgt glas, og i vinbaren forenes stemningsfulde rammer med professionel betjening, hvor smag og kvalitet er i fokus. Vi gør en dyd ud af at nørde i druer og gin, bobler og cocktails – Det er her aftenen starter og slutter.

Restaurantens åbningstider

Morgenmad

 Alle dage fra 7.00 – 10.00

FROKOST

Alle dage fra 11.30 – 14.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

tEA TIME

Alle dage fra 8.00 frem til lukketid

DRINKS / Cocktails

Alle dage fra 12.00 frem til lukketid

aftensmad

Alle dage fra 17.30 – 20.30
Booking af borde kan ske i angivet tidsrum og vi serverer mad til alle er mætte

Book bord i vores restaurant

Det er altid en god idé at booke et bord hos os.
Du kan kontakte os på følgende:

Mail: info@hjertingbadehotel.dk
Telefon: +45 7511 7000

eller udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage på den hurtigst muligt.

Morgenmaden serveres i Badehotellets restaurant, i det vi til dagligt kalder ‘Køkkenstuerne’. 

Hos os serveres morgenmaden som en buffet, hvor vi hovedsageligt bruger lokale eller hjemmelavede produkter. 

Vi følger sæsonen med udgangspunkt i et traditionelt dansk morgenbord, hvad enten det er yoghurt med sæsonens bær og müsli, rørt æg eller hjemmebag. 

Serveres fra 11.30 til 14.30

Vi ønsker, at frokosten giver plads til ro og sænkede skuldre. At udsigten og stemningen inviterer til en pause, der passer til dig. Maden er enkel og lavet med omtanke, og måltidet er tænkt som et lille pusterum midt på dagen

Bagte jordskokker, kefir-mayonnaise, syltede skalotteløg med estragon og revet Comté på rugbrød

Bagte græskar, røget blanquette sauce med ørredrogn og hasselnødder på rugbrød

Marineret sild, rødbede, solbær og friskost på rugbrød

Sennepssild med syltede asier, rødløg og karse på rugbrød

Æg og håndpillede rejer, citron-mayonnaise og syltede rødløg på brioche

Fanø Laks, syltede sennepskorn, dildsauce og syltet fennikel på focaccia

Lokal bakskuld, citron og remoulade på rugbrød

Hønsesalat, vadouvan, æble, bacon og karse på rugbrød

Roastbeef, løgkompot, peberrod, friséesalat, friterede løgringe og dijonnaise på rugbrød

fROKOSTRETTER

Fish ’n’ chips med sauce tatar

180

Friteret kuller på focaccia, Fanø Laks, hjertesalat, dild, rejer og blanquette

200

Tatar med havesyre, skovsyre, balsamico-mayonnaise, parmesan og pinjekerner

150

Svesker i Armagnac, vaniljeis og kandiserede pecannødder

100

Stegt brunsviger med karamelsauce og brunet smøris

100

Risalamande med klassisk kirsebærsauce

100

Tre oste fra nær og fjern med brioche og sødt

140

Pasta Bolognese

Fiskefrikadeller med remoulade og pommes frites

Friteret fisk med pommes frites

Vi sætter pris på at følge dagens gang, særligt stunden sidst på eftermiddagen, hvor det er tid til en opkvikkende kaffe, eller en duftende kop te, måske også et duftende stykke hjemmebagt kage?

Badehotellets pejsestuer, samt Den Blå Udestue er ideelle rum hertil, hvor eftermiddagssolen ligger lavt og kaster et blødt lys ind i stuerne.

Kom endelig indenfor.

Badehotellets bar tilbyder et stort udvalg af skønne drinks -“shaken not stirred” eller lige som du foretrækker den, samt et nøje udvalg af gode vine. Hertil er der altid mulighed for at få serveret en saltet snack, til at stille den lette sult.

Mød os her til fyraften, eller forud for din middag i restauranten.

Vi vil glæde os til at mødes i baren. 

Badehotellets aftenkort ligger op til både at dele og nyde individuelt.

Vi foreslår, at du starter småt og slutter stort. Størrelsen følger prisen. Vi anbefaler 2-3 retter per person, mindre hvis I nyder de mange snacks.

Østers med krydderurte vinaigrette
Østers naturel med citron
Tre slags oliven
Surdejsbrød og pisket smør
Artiskok, myntedressing og citron
Chips og tørret skinke
Kroketter med skinke, Comté og piment d’espelette mayo
Pommes frites og aioli
Burrata med rødbede, solbær og solbærvinaigrette
Fladbrød med confiteret and, jordskokkechips og sherry glaze
Kyllingelevermousse med brioche, solbær og løgmarmelade
Tatar med havesyre, skovsyre, balsamico-mayonnaise, parmesan og pinjekerner
Orzo pasta “risotto” med græskar og Comté
Jomfruhummer ravioli med bisque
Dampede blåmuslinger med persille
Pasta mafaldine med oksehaleragout

Skindstegt kulmule, bønnecassoulet med bacon, kål og urter
Stegt andebryst, appelsinsauce, stegt endivie og krydret blomme
Bøf bearnaise af entrecôte, pommes frites og haricot verts +100

Spørg personalet til køkkenstuernes tavleretter, som serveres fra søndag til torsdag. Fra 150

Svesker i Armagnac, vaniljeis og kandiserede pecannødder
Stegt brunsviger med karamelsauce og brunet smøris
Risalamande med klassisk kirsebærsauce
Tre oste fra nær og fjern med brioche og sødt +40

Pasta bolognese
Friteret fisk med pommes frites
Fiskefrikadeller med remoulade og pommes frites

Østers med krydderurte vinaigrette
Artiskok, myntedressing og citron
Kroketter med skinke og comté og piment d’espelette mayo

Burrata med rødbede, solbær og solbærvinaigrette
Tatar med havesyre, skovsyre, balsamico-mayonnaise,
parmesan og pinjekerner

Jomfruhummer ravioli med bisque

Stegt andebryst, appelsinsauce, stegt endivie og krydret blomme

Svesker i Armagnac, vaniljeis og kandiserede pecannødder

Må vi holde dig opdateret om badehotellet og hverdagen ved vadehavet?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi dele historier fra sæsonerne på badehotellet, nye tiltag, arrangementer og glimt fra vores hverdag ved Vadehavet.