🎄 Oplev julen og nytår på Hjerting Badehotel – Se menuer og events HER

Lokaler

Vi har forskellige lokaler med hver deres charme

Hjerting Badehotel har mange års erfaring, når det drejer sig om afholdelse af selskaber. Vores tre selskabslokaler er etableret med ønsket om at dække flere forskellige behov, samt at skabe mere nærværende og genkendelige fornemmelser, hver gang de benyttes.

 

Mærsk lokalet

Vores Mærsklokale ligger på Badehotellets første sal. Lokalet kan rumme cirka 30 gæster, og den fine loftshøjde giver en åben og rumlig fornemmelse.

Indretningen trækker en rød tråd til resten af hotellet med sine lyse farver og komfortable møbler.  

Spisestuen

Spisestuen er et lyst og indbydende lokale, der kan rumme 30 personer. Lokalet er hyggeligt indrettet med lette kurvemøbler og lyse badehotelfarver.

Kontrasterne mellem hotellets smukke, rå nærmiljø og den lette, varme badehotelstemning forenes, når bløde bomuldsgardiner svæver over rustikke trægulve, mens man i varme og rolige omgivelser nyder udsigten til Vadehavet.  

Gammel Sal

Gammel Sal er et rummeligt lokale, hvor der er plads til 56-70 personer.

Høje paneler med klassiske fyldninger afbrydes elegant af mønstret tapet, mens det rustikke sildebensparket fører gæsterne rundt i det lyse lokale. Et stort og smukt lokale med en fantastisk stemning.

Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.