🎄 Oplev julen og nytår på Hjerting Badehotel – Se menuer og events HER

Mødelokaler i esbjerg

Mødelokaler med badehotelstemning i de skønneste omgivelser

Et møde er ikke bare en forsamling i et uinspirerende lokale. På Hjerting Badehotel er møder en oplevelse fuld af inspiration, varme og velvære. Vi inddrager hav, hotel og historie fra hele bygningens sjæl i serveringer, lokaler og indretning, når vores gæster holder møde. Badehotellets unikke nærmiljø er fantastisk til at samle energi i løbet af dagen, idet strand, vind og frisk natur banker på lige ude for døren. Vi har naturligvis også tænkt på, at vores tekniske udstyr og lokaler lever op til jeres behov, og det er fast rutine at gennemgå dagens arrangement i fællesskab med jer, så I er sikret en god oplevelse. 

Kontakt os for booking af mødelokaler eller mere information på 75 11 70 00 eller info@hjertingbadehotel.dk

Dagskursus og korte møder

Hos Hjerting Badehotel kan I skabe uforglemmelige dagsmøder i en unik kystnær atmosfære. Vi tilbyder skræddersyede pakker, der passer til jeres behov. Uanset om det er forretningsmøder, workshops eller konferencer, vil vores smukke omgivelser og professionelle service sørge for, at jeres arrangement bliver en succes. Oplev det bedste fra både arbejdslivet og det naturskønne ved Hjerting Badehotel.

Dagskursus  
Badehotellets store morgenbord i Strandpavillonen
Kaffe ad libitum
Frokost inklusiv 1 vand
Kaffe og konditorkage
Isvand og frugt i lokalet

 

Formiddagsmøde uden frokost  

Badehotellets store morgenbord i Strandpavillonen
Isvand og frugt i lokalet
Kaffe ad libitum

 

Eftermiddagsmøde uden frokost

Kaffe og konditorkage
Isvand og frugt i lokalet

Kursus eller konference med forplejning og overnatning

Vi tilbyder ideelle faciliteter til kurser, konferencer og ledelsesmøder, kombineret med komfortabel overnatning og velsmagende forplejning. Saml dine medarbejdere eller ledergrupper i en inspirerende kystnær atmosfære, hvor I kan fokusere på jeres mål. Vores dedikerede team sørger for, at alt er tilrettelagt, så I kan opnå det bedste resultat. Velkommen til en unik mødeoplevelse på Hjerting Badehotel.

Døgnkursus

Isvand og frugt i lokalet
Kaffe ad libitum
Badehotellets store morgenbord i Strandpavillonen
Frokost inklusiv 1 vand

Kaffe og konditorkage
2 retters menu i Strandpavillonen

Overnatning i enkeltværelse
Morgenbord

 

2 dages kursus med 1 overnatning
Isvand og frugt i lokalet
Kaffe ad libitum
Badehotellets store morgenbord i Strandpavillonen
Frokost inklusiv vand
Kaffe og konditorkage
2 retters menu i Strandpavillonen
Overnatning i enkeltværelse

Morgenbord
Isvand og frugt i lokalet
Kaffe ad libitum
Frokost inklusiv 1 vand
Kaffe og konditorkage

Møde, kursusdøgn eller konference efter jeres behov og ønsker

Det er vigtigt for os at I får en god oplevelse når I besøger Hjerting Badehotel. Derfor vil vi gøre alt hvad vi kan for at imødekomme jeres unikke behov og ønsker for jeres kursus, møde, konference eller arrangement. Vi stræber efter at levere skræddersyede løsninger, der sikrer, at jeres begivenhed bliver en succes.

Hvis ovenstående ikke helt passer til jeres arrangement, så kontakt os endelig.
Vi finder en løsning i fællesskab.

Dagskursus og korte møder

Hjerting Badehotel har en lang historie med at afholde møder og konferencer. Vores tre smukt designede mødelokaler er skabt med omhu for at imødekomme en bred vifte af behov og for at skabe en særlig og mindeværdig atmosfære hver gang de bruges.

DSC03557

Mærsk lokalet

Beliggende på første salen på Badehotellet, er vores Mærsklokale en ideel setting for mindre møder og workshops. Dets rummelighed, med plads til cirka 30 gæster, kombineret med den fine loftshøjde, skaber en åben og indbydende atmosfære.

Indretningen fortsætter den røde tråd, der kendetegner resten af hotellet, med behagelige farver og komfortable møbler, der sikrer et behageligt og produktivt miljø til dine arrangementer.

spisestuen 7

Spisestuen

Spisestuen er et lyst og indbydende lokale, ideelt til mindre møder og workshops for op til 30 personer. Med lette kurvemøbler og lyse badehotelfarver skaber det en hyggelig atmosfære, hvor kontrasterne mellem hotellets rå omgivelser og den varme badehotelstemning smelter sammen. Bløde bomuldsgardiner svæver over rustikke trægulve, og udsigten til Vadehavet giver en rolig og inspirerende ramme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gammel sal

Vores Gammel Sal er ikke blot rummelig, den er også ideel til større møder, konferencer og workshops. Med kapacitet til 56-70 personer er dette vores største lokale. Her mødes høje paneler med klassiske fyldninger, smukt kontrasteret af elegant mønstret tapet. Det rustikke sildebensparket fører elegant gæsterne rundt i dette lyse og imponerende lokale, der skaber en unik og charmerende atmosfære.

Praktiske informationer og faciliteter til jeres rådighed

Lokaleleje:

Mærsk:          Fra kr. 2.000,- 

Spisestuen:   Fra kr. 1.500,- 

Gammel Sal: Fra kr. 3.000,- 

 

Rekvisitter:

I alle mødelokaler er der projektor og lærred, flipover, blokke og penne, samt trådløst internet.

 

Gratis Wifi / Internet

Der er trådløs internetforbindelse til fri afbenyttelse på alle værelser.

Planlægning:

AV-udstyr og lokaler lever op til de fleste krav, og det er meget vigtigt for os, at tingene hænger sammen, samt at dagen bliver en succes. Vi bruger derfor gerne lidt tid til planlægningen, som vi bekræfter til mindste detalje, samt om morgenen hvor vi gennemgår dagens arrangement.

 

Parkering og ladestationer

Parkeringsmulighederne er gode, idet der er parkeringsplads lige foran receptionen. Det er gratis og uden tidsbegrænsning, det er heller ikke nødvendigt at booke parkering på forhånd.

På parkeringspladsen er det også muligt at oplade sin el-bil med vores Clever ladestation.

 

Handicapvenlige forhold:

Alle vores fællesarealer er handicapvenlige og der er mulighed for at komme rundt med en kørestol. Derudover har vi både værelser og strandhuse som er handicapvenlige. Kontakt gerne receptionen for nærmere information.

Badehotellets faciliteter

Mødefaciliteter

Reception

Fri WiFi

Pejsestue

Ikke-ryger

Morgenmad

Sauna

Fitness

To restauranter

Bar

Morgenmad

Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.