🎄 Oplev julen og nytår på Hjerting Badehotel – Se menuer og events HER

Faciliteter på Hjerting Badehotel

Vi tilbyder 35 skønne værelser og 16 feriehuse, der er indrettet med komfortable faciliteter, herunder TV, hårtørrer, gode senge og eget badeværelse. Der er trådløs internetforbindelse tilgængelig på alle værelser, og parkeringsmulighederne er gode med en parkeringsplads lige foran receptionen, herunder en Clever ladestation til el-biler. Som gæst på Hjerting Badehotel har du også fri adgang til vores sauna og fitnessrum, samt mulighed for at leje paddelBoard, cykler og kajakker.

Pejsestuen

I pejsestuen på Hjerting Badehotel kan du nyde den hyggelige stemning i ægte badehotelsstil. Stuen er frit tilgængelig for alle vores gæster og er det perfekte sted at slappe af og nyde en afslappende stund. 

Uanset om du ønsker at slappe af med en god bog, have en hyggelig samtale eller bare nyde den knitrende pejs, er vores pejsestue det perfekte sted. Så tag plads i en af de komfortable stole, lad pejsens varme omslutte dig, og lad stress og bekymringer forsvinde i en atmosfære af ægte hygge og afslapning.

Vores to restauranter og bar

Hjerting Badehotel har to spisesteder: Strandpavillonen, vores gourmetrestaurant, hvor vores overnattende gæster også spiser morgenmad, samt Ship Inn, vores kombinerede bar, brasserie og galleri

Spisestederne adskiller sig i koncept, indretning og stemning, men fælles er fokus på lokale råvarer og god kvalitet.

Læs mere om vores spisesteder HER

Morgenmad i Strandpavillonen

Nyd en lokal og hjemmelavet morgenmad i Strandpavillonen, hvor du kan starte dagen med udsigt over Ho Bugt og Vadehavet. Vores morgenmadsbuffet inkluderer lækker hjemmebagt brød lavet med kærlighed og omhu, klassiske anretninger og lokale specialiteter, der vækker dine sanser, frisk brygget kaffe og the. Morgenbuffeten varierer efter sæsonen.

Sauna, fitness og behandlinger

Som gæst hos Hjerting Badehotel har du fri adgang til sauna og koldtvandsbruser, samt diverse træningsmaskiner. 

Med ønsket om at give dig de bedst mulige forudsætninger for et skønt ophold, har vi også tilknyttet en række dygtige behandlere til vores fit- og wellnessområde.

Læs mere om vores HER

Parkering og Clever-oplader

På Hjerting Badehotel har vi installeret en Clever-oplader på vores parkeringsplads.

Som gæst hos os er du mere end velkommen til at benytte den under dit ophold.

Derudover er der masser af parkeringspladser lige ved døren, det er gratis og kræver ingen booking inden ankomst.

Lej et paddelboard

Ho bugt er perfekt til en tur på paddelboard. Den smukke natur kan nydes fra vandet, uanset om du er øvet eller begynder. Den lave vandstand gør at du trygt kan bevæge dig ud, selv om du ikke har prøvet det før.

Du kan leje vores paddelboards og veste i receptionen.

 

Kr. 300,- pr. stk. for 3 timer.

 

Lej en cykel og kom vidt omkring

Vi udlejer cykler, så I kan komme vidt omkring og opleve de dejlige områder og seværdigheder omkring Badehotellet. Vi giver gerne råd og vejledning til kortere og længere ture. Vi anbefaler, at man låner en af vores cykelhjelme.


Kr. 250,- pr. cykel.

Lej en havkajak

Tag på eventyr og oplev den fantastiske natur og dyreliv, som Ho bugt har at byde på. Uanset om du er en erfaren roer eller ønsker at prøve havkajak for første gang, er dette det ideelle sted at starte.

Du kan leje vores havkajakker og redningsveste i receptionen.

Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.