Well & Fitness

Når du overnatter på Hjerting Badehotel har du rig mulighed for at forkæle dig selv. Udover vores dejlige værelser og skønne omgivelser har vi også en well- og fitnessafdeling. Som gæst har du fri adgang til dampbad, sauna og koldtvandsbruser, samt diverse træningsmaskiner. Romaskinen, løbebåndet, crossrunneren og vores bodybike får pulsen op, mens vores håndvægte og multi-styrketræningsbænk gør det muligt at arbejde med alle muskelgrupper.

Tid til forkælelse og velvære

I vores well- og fitnessafdeling er der noget for alle. Faciliteterne dækker de fleste behov, hvad end du ønsker at få varmen i saunaen efter et vinterbad, dase i dampbadet eller svede på løbebåndet. 

Wellness behandlinger

Med ønsket om at give vores gæster de bedst mulige forudsætninger for et skønt ophold, har vi tilknyttet en række dygtige behandlere til vores fit- og wellnessområde.

‘Her tilbydes der diverse behandlinger, som forkæler krop og sind, i skønne, rolige omgivelser. Blød belysning, behagelige siddeområder og forløsende stemningsmusik giver de helt rigtige forudsætninger for en fantastisk oplevelse.

Udover wellnessmassage, zoneterapi, krops-, fod- og ansigtsbehandlinger er det også muligt at få ordnet hår, bryn og vipper hos frisøren.

Behandlere i Well & Fitness

Booking af behandlinger

Du kan bestille tid til alle behandlinger i receptionen hos Hjerting Badehotel eller på telefon +45 75 11 70 00.

Ønsker du at bestille tid hos New Hair Dsign kan Dorte Skytte kontaktes direkte på +45 75 11 72 00.