🎄 Oplev julen og nytår på Hjerting Badehotel – Se menuer og events HER

Oplevelser ved Vadehavet 

Badehotellets placering ved den jyske vestkyst giver adgang til et væld af oplevelsesmuligheder. Naturen i omegnen er særligt gavmild, og inden for en overkommelig rejsetid er det muligt at få de fineste naturoplevelser.

Oplev udsigtspunkterne ved Marbæk

Udsigtspunkterne ved Marbæk Plantage, herunder særligt Gulebjerg, hvor skov og strand møder hinanden via den store, okkergule skrænt, giver et fantastisk udsyn over havet. Plantagen ved Marbæk er desuden oplagt til en gåtur, hvor brede og smalle skovstier fører dig rundt i landskabet.

Golf og badehotelophold – et perfekt match

Hjerting Badehotel har gode aftaler med de nærliggende golfbaner, og som gæst på hotellet har du mulighed for at kombinere dit ophold med en greenfee-voucher. Den kan købes med rabat i receptionen. 

Vores samarbejde med golfklubber og golfbaner

Breinholtgård (5km.)

Esbjerg Golfklub (8 km.) 2 x 18 huller. 

Fanø Golf Links (13 km. & færge) 

Varde Golfklub (16 km.)

Blåvandshuk Golfklub (27 km.) 

Henne Golfklub (33 km.)

Kaj Lykke Golfklub Bramming (28km.)

Skærbæk Mølle Golfklub (45 km.)

Vejen Golfklub (56 km.)

18 selvguidede ture ved vadehavet

I samarbejde med et par af vores søsterhoteller har vi fået udarbejdet 18 selvguidede ture, som vi varmt kan anbefale når turen går til Vadehavet.

Har du lyst til at udforske vores selvguidede ture, inden ankomst til Hjerting Badehotel, er du meget velkommen til at kontakte os, så sender vi dem hellere end gerne til dig.

Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.