🎄 Oplev julen og nytår på Hjerting Badehotel – Se menuer og events HER

Events

Her på siden kan du altid følge med i de forskellige events som afholdes på Hjerting Badehotel, samt finde nærmere informationer herom.

Emil Brinch

Fredagsbar med levende musik

I fredagsbaren på Ship Inn præsenterer vi livemusik med Emil Brinch Trio.

Emil Brinch har haft en fascination for musik og jazz siden en ung alder. Han begyndte at spille på tangenterne som 8-årig og har siden da videreudviklet sit talen og sin passion for jazz. 

I de seneste år har Emil Brinch fokuseret på at spille på Hammond orglet, hvor han har fundet sin niche og udviklet sin egen lyd. Hans dedikation og talent har ført ham til anerkendelse i det lokale jazzmiljø. 

Ship Inns bar byder på et bredt udvalg af drikkevarer. Duften af humlen og byg blandes med hvidvinens friske noter, når du som gæst nyder udsigten fra caféen. 

Det er altid en god idé at reservere et bord. Er der ikke flere ledige borde er der altid plads i baren. Der kan bookes bord på Ship Inn ved at klikke nedenfor, eller på tlf. 75115008. 

Hjerting Badehotel logo
Må vi holde dig opdateret?
Vi vil sørge for at du er en af de første der bliver informeret omkring tilbud, ophold, livet ved Vadehavet og nye tiltag på Hjerting Badehotel.