Hold fest i perfekte rammer

Hjerting Badehotel har gennem generationer dannet rammerne til fester af enhver art.
Perfekt mad, tilhørende vine, hyggelige lokaler med udsigt til solnedgangen samt en frisk og personlig betjening - så kan det kun blive en god fest. 

Vi tilbyder forskellige menugrupper, også som helaftensarrangementer til fast pris. Vi har flere frokostmenuer og også brunchbuffeter. Det hele kan ses i vores festbrochure – men husk at alle menuer i brochuren skal ses som et forslag, de kan tilrettes så de passer lige til Jeres behov og ønsker.

Lokaler til fester, formelle og uformele sammenkomster, middage og hvad ellers lige præcis dit arrangement skal handle om. Vi afholder fester i Gammel sal, Spisestuen og Mærsk samt i Strandstuen. Herudover kan der afholdes spisninger i Strandpavillonen om dagen. Strandpavillonen kan benyttes som ankomstlokale, såfremt det er muligt i forhold til aftenens arrangementer.

 

Bestilling af festlokale

Det er en god ide at booke lokalet i god tid, faktisk er der bookinger mange år frem i tiden, så kendes datoen, skal lokalet reserveres.  Når depositum er betalt, er lokalet reserveret. Herefter kan man i ro og mag planlægge festen i samarbejde med os. 

For spørgsmål, lokalereservation eller andet I forbindelse med en fest, kontakt Mie Hyttel

på tlf.: 75 11 70 00 eller mail: mie@hjertingbadehotel.dk 

 

Se vores festbrochure nedenfor

Festbrochure

Min mand og jeg er lige kommet hjem fra et helt fantastisk ophold hvor vi fejrede vores sølvbryllup... Vores gæster i helt fantastiske værelser, med smagfuldt indretning. Vi fik et handicapvenligt hus, indrettet til kørestol. Personalet, maden og omgivelserne helt i top. Vi kan varmt anbefale, at holde din fest på Hjerting Badehotel. 

- Kirsten Resen

 

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor