Brasserie Ship Inn

Badehotellets uformelle mødested

Ship Inn er Hjerting Badehotels uformelle mødested. Brasseriet serverer alt fra friskbrygget kaffe til en lækker middag. Omgivelserne er klassiske og rustikke. Massive træmøbler er passende fordelt ud over det flotte plankegulv, og baren er opbygget af rå mursten, som fint afsluttes af en bordplade, der forener hav, hotel og historie; en halvblank naturstensbordplade med fossiler i grå-beige badehotelsfarver. Hotellets gamle bindingsværk er synligt fremhævet, og høje træpaneler trækker en rød tråd fra hotelafdelingen sammen med modelskibe og malerier af fiskere.

_0003_Carrot-Bunch

Lokale råvarer og økologi

Lokale råvarer er højt prioriteret på Badehotellet. Vi samarbejder stolt med nærområdernes producenter, der lige som os, går op i kvalitet, specialiteter og økologi.

Badehotellets uformelle mødested

Book bord på 75 11 50 08

Ship Inns klassikere

Velkendte serveringer er kendetegnet ved menukortet på Ship inn. De smagfulde klassiske retter serveres i rustikke og hyggelige omgivelser, hvor der er plads til alle.

TeaTime_0002_Wine-Glass

Baren – et mødested for både hotellets gæster og de lokale

Ship inns bar byder på et bredt udvalg af drikkevarer. Duften af humle og byg blandes med hvidvinens friske noter, når du som gæst nyder udsigten fra vores store terrasse.

Galleri Ship Inn

Udsmykningen på brasseriets vægge ændres ofte. Kendte og lokale kunstnere udstiller deres værker på Ship Inn, og som gæst har du rig mulighed for at gå på opdagelse i – og købe – den imponerende kunst. Kommende udstillinger kan ses her på siden.

Ship Inns åbningstider

  Mandag-torsdag:   11.00 – 24.00        
  Fredag:                     11.00 – 01.00        
Lørdag:                    10.00 – 01.00    
Søndag:                    10.00 – 24.00    
 Helligdage:              10.00 – 24.00     

Køkkenet har lukket mellem klokken 17.00 og 17.30.

Køkkenet lukker helt klokken 21.00, desserter og kolderetter kan dog bestilles indtil klokken 21.30. 

Hunde er velkomne ved udvalgte borde.