Kontakt Hjerting Badehotel

Book ophold

Kontakt

Strandpromenaden 1
DK-6710 Esbjerg V

Tlf. +45 7511 7000
Fax +45 7511 7677

info@hjertingbadehotel.dk

 

 

Kørselsvejledning

Tilkørselsforholdene er smertefrie, hvad enten du kommer fra nord eller øst. Motorvej E20 fører dig direkte fra Københavns Lufthavn til Hjerting og hvis du tager turen fra Nordjylland fletter mortorvej E45 ind med motorvej E20 ved Kolding. Parkering er muligt på hotellets egen parkeringsplads, og der parkeres selvfølgelig uden betaling.

Hotellet ligger smukt ned til Ho Bugt (se kort/rød pil), kun 9 km fra Esbjerg centrum. Kører du af motorvej E20 skal du dreje af ved frakørsel nr. 75 (Esbjerg N). Umiddelbart herefter kommer en rundkørsel, hvor du drejer til højre af 2. vej mod Blåvand (463). Der køres nu på Vestkystvej. Drej til venstre ad Hjerting Landvej (475), der efterfølgende skifter navn til Hjerting Byvej. Der fortsættes via Hjerting Byvej og køres lige ud i samtlige rundkørsler. Hjerting Badehotel kommer til syne på højre side af Hjerting Byvej.

Vi var på efterårsferie på Hjerting Badehotel. Det var et fantastisk ophold, med hjælpsomt personale, der var med til at gøre det til nogle gode dage. Maden og servicen i restauranten var også helt i top.
Beliggenheden er perfekt ifht. natur, kultur og shopping

- Peter S

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor