- Mandag - lørdag i hele november måned
- Fra kl. 18.00
Vores køkkenchef og medejer Søren Pilegaard har til november 10-års jubilæum på Hjerting Badehotel. Det skal fejres!
I den anledning har vi fundet hans livretter frem – som han selv har sammensat til en gourmetoplevelse i 3 serveringer, der serveres i gourmetrestaurant Strandpavillonen.
De 3 serveringer består af følgende:
Forret
Tatar af okseinderlår, saltet müsli,
tomat & kaviar
Hovedret
Dampet Vesterhavs pighvar, brunet smør, hasselnødder, kapers & selleri
Dessert
Kokos is & mørk chokolade
Kr. 400,- pr. person
Der kan tilkøbes en tilhørende vinmenu til middagen.
Vinmenu kr. 300,- pr. person
Bordreservation kan foretages på tlf. 75117000 eller på mail info@hjertingbadehotel.dk
Vi ser frem til at byde Jer velkommen.

