Strandpavillonen

Book ophold

Gourmetmad ved solnedgang

Restaurant Strandpavillonen er hotellets gastronomiske hjørne hvor der er kælet ekstra for detaljen. Restauranten ligger med smuk udsigt over Ho Bugt, Skallingen og Langli, så man hver aften sidder på første parket til solnedgangen.

Menuen er tilpasset de tendenser vi mærker i øjeblikket, så der både fås a la carte retter men også en 3 til 5 retters gourmetmenu, fra kl. 18.00.

A la carteretterne er ”hverdagsretter” på et højt niveau og køkkenchefen, Søren Pilegaard, har sammensat sine menuer med friske råvarer - altid nøje udvalgt efter sæson. Søren Pilegaard sætter en stor ære i at anvende lokale råvarer, og har en forkærlighed for dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed.

Vore populære 3-5 retters gourmetmenu, fortsætter naturligvis hele ugen, som en god idé når noget skal fejres. Til menuen fåes også en lækker vinmenu tilpasset de enkelte retter.

Nedenstående menukort er gældende

Menukort

Såfremt du ønsker at holde noget privat i gourmetrestauranten så læs mere her  

 

Vi, på Hjerting Badehotel, er meget beæret over at blive optaget i White Guide 2016/17. Klik på nedenstående link og kom ind i universet omkring Whiteguide og se alle de gode restauranter.  

web-badge-wg-2016-17_0.jpg

Åbningstider:

Mandag til lørdag:   18.00-23.00 (Køkkenet til 21.00)

Efter kl. 20.30 kan der maksimalt bestilles 3 retters menuer.

Desserter/kolde retter kan bestilles indtil kl. 21.30

 

 

Ring og bestil bord på 75117000

"Hjerting er et meget hyggeligt badehotel.. Stemningen i top og udsigten fra hotellets morgenmad kan simpelthen ikke fås bedre, med udsigt over vandet. Faktisk føler man at man sidder ude i vandet. Hotellet formår at skabe en ro af nydelse og velvære. Jeg forstiller mig at hotellet er perfekt til kæresteture.."  

- Nicolaj N

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor