Brasserie Ship Inn

Book ophold

Brasserie Ship Inn

Ship Inn er Hjerting Badehotels uforpligtende mødested, hvor man i ro og mag kan nyde alt fra en kop friskmalet kaffe til en drink i baren eller en god middag. 

Menukortet byder på alt fra lokale frokostretter, sandwiches og smørrebrød til gode bøffer og andre hovedretter. Om eftermiddagen kan der nydes en kop kaffe med dagens kage eller andet godt til ganen. I sommerperioden og på varme dage er terrassen åben, her kan dog ikke bestilles bord. 

Baren har spændende lokale øl og spændende nyheder af alle slags drikke. Her er der også et sofaområde og et højbord til den mere uformelle stemning. Desuden findes der et lille rygerum med to spilleautomater. Det er primært her de kendte lokale kommer og hygger. Atmosfæren er derfor meget hyggelig og afslappet og vi har plads til alle. Personalet, som består af ufaglærte tjenere, få fuldtidsansatte og mange deltidsansatte, kredser om sine gæster, der kan nydes en kop kaffe med dagens kage eller andet godt til ganen. I sommerperioden og på varme dage er terrassen åben, her kan dog ikke bestilles bord.

Ship Inn er foruden at være et brasserie og bar, også et galleri. Der er forskellige kunstnere og temaer og værkerne kan købes. Læs mere om dette inde i Galleri Ship Inn ude til venstre i menuen.

Det er også muligt for kørestolsbrugere at besøge Ship Inn, da der er ramper op til brasseriet. 

Brasseriet tilbyder også take away. På grund af travlhed er det dog begrænset, så ring og spørg personalet på nedenstående nummer.

 

Hver fredag fra 16.00 - 18.00 er der vinbar med halv pris på mange vine. 

 

Ship Inn's menukort ses nedenfor:

Menukort

Book bord på 75115008
  

Åbningstider: 

Mandag-torsdag: 11.00-00.00

Fredag: 11.00-01.00

Lørdag: 10.00-01.00

Søndag: 10.00-00.00

Køkkenet har pause mellem 17.00-17.30 

Køkkenet lukker kl. 21.00,

Desserter/kolde retter kan dog bestilles indtil kl. 21.30

 

"Hyggelige lokaler i en gennemført stil med smuk udsigt. Maden i topkvalitet og rigtig god betjening. Et simpelt og godt menukort, hvor gode og lokale råvarer prioriteres. Den anrettede brunch var god og spændende..." 

- Gubbi29

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor