Handicapvenligt

Book ophold

Handicapvenligt strandhus 

På Hjerting Badehotel har vi to strandhuse, med udsigt ud over Ho bugt og Vadehavet. Det ene af disse huse beregner vi som værende handicapvenligt. 

Strandhuset er således indrettet: køkkenalrum, badeværelse og soveværelse i stueplan. Der er således også en hems oppe af en lille stige, ideel til børn. Derudover er der også en terrasse med udsigt over vandet. Vi prøver således at dekorere det med fine nipsting og maling, så der kommer rigtig badehotelsstil. 

Badeværelset har håndtag og badestol, så der er hjælp til denne del. 

 

Hvis der er andre spørgsmål eller lignende til huset, så kontakt os på nedenstående. Det kan også være at der er andre behov som ikke falder under her, så kontakt os på 75117000 eller info@hjertingbadehotel.dk. 

Min mand og jeg er lige kommet hjem fra et helt fantastisk ophold hvor vi fejrede vores sølvbryllup... Vores gæster i helt fantastiske værelser, med smagfuldt indretning. Vi fik et handicapvenligt hus, indrettet til kørestol. Personalet, maden og omgivelserne helt i top. Vi kan varmt anbefale, at holde din fest på Hjerting Badehotel. 

- Kirsten Resen

 

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor