Golfophold

Book ophold

Golfophold på Hjerting Badehotel

For 25 år siden var Hjerting Badehotel som et af de første i Danmark på banen med golfophold. Det har givet os en utrolig erfaring i at ”pakke” lige netop det ophold som passer, hvad enten det er 2 eller mange som skal af sted, eller om handicap er 0 eller 36. 

Vore golfophold laves individuelle med greenfee, spisning og ophold. Det kan gøres efter jeres ønsker om middag i vores restaurant Strandpavillonen eller Brasserie Ship Inn eller overnatning uden/med havudsigt eller lidt mere luksus i vores suiter. Benyt med fordel et af vore forskelige ophold, f.eks weekendophold, miniferie, gourmetophold eller Dig & Mig.

Så er I ved at planlægge en golftur til det vestjyske, så ring til os. Her kan I få vejledning til banevalg og sammensætning af golfpakke. 

Vort udbud af golfbaner dækker ethvert ønske, fra mesterskabsbane til linksbanen på Fanø. Fælles for alle er, at de ligger naturskønt i den vestjyske natur. 

 

"Vore" 10 samarbejds golfklubber og golfbaner:
 

Greenfee kan købes med rabat i receptionen fra kr. 200,-.

Klik her for at komme ind og få mere info omkring golf på Hjerting Badehotel
Informationer om Esbjerg findes her: VisitEsbjerg eller Esbjerg brochure
Informationer om Vadehavskysten findes her: Besøg Vadehavskysten

 

 

Der tages forbehold for trykfejl og prisstigninger. 

Vi var på efterårsferie på Hjerting Badehotel. Det var et fantastisk ophold, med hjælpsomt personale, der var med til at gøre det til nogle gode dage. Maden og servicen i restauranten var også helt i top.
Beliggenheden er perfekt ifht. natur, kultur og shopping

- Peter S

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor