Mærsk

Book ophold

Mærsklokalet 

Hjerting Badehotel var en af de første som udbyder af kursus- og mødefaciliteter. Når man arbejder i receptionen, får man tit spørgsmålet - hvorfor hedder det Mærsk?  Lokalet hedder sådan fordi det engang var Mærsks lokale, som de brugte dagligt til møder. 

Lokalet ligger på første sal, som kun er tilgængelig med trappe. Det er placeret lige over for receptionen og har garderobe og toilet inden for rækkevide. Der er en lækker sofa og to dejlige lænestole. 

Derudover er der ikke langt til rygeområde og der er desuden en brandtrappe der kan bruges også. Der er udsigt over gården, med vores grønne område. 

 

Mærks kan rumme cirka 30 gæster og har højt til loftet. Projektor og ledninger er tilgængelige i lokalet til eventuelle diasshow eller noget andet

"..Jeg har været på forretningsrejse her flere gange. Stemningen i top og udsigten kan ikke fås bedre, med udsigt over vandet. Faktisk føler man at man sidder ude i vandet. Jeg har benyttet hotellets mødelokaler, som var godt udstyret med projekter osv."  

- Nicolaj N

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor