Kurser og konferencer

Book ophold

Dagskursus og korte møder

Hold dagskursus, formiddags-
møde eller eftermiddagsmøde i inspirerende omgivelser.

Læs mere her

Døgnkurser

Hold døgnkursus i hotellets inspirerende omgivelser med fuld forplejning og overnatning.

Læs mere her

Hold kursus med højt til loftet i hotellets sjæl

Hjerting Badehotel har mange års erfaring at trække på når det drejer sig om afholdelse af kurser og konferencer. Men i forbindelse med renoveringen i 2008 reducerede vi antallet af lokaler fra 7 til 3 ud fra devisen om, at vi gerne vil kunne komme meget tættere på vore gæster.

Det er derfor vort mål at kurset ikke blot skal være et "nummer", men et arrangement, hvor hotellets sjæl kan komme med, lige fra morgenbordet, over frokosten til eftermiddagskaffen. Samtidigt gør vores unikke beliggenhed det muligt at kombinere kurset med oplevelser i naturen ved Vadehavet. Undgå at konferencen går i stå eller kører i ring og brug en ½ time i naturen eller på stranden, hvor der altid er “højt til loftet” – det kan måske lige være det kick der skal til.

Kontakt os for booking eller mere information på 75 11 70 00 eller mail: info@hjertingbadehotel.dk

AV udstyr og lokaler lever op til de flestes krav, og det er meget vigtigt for os, at tingene hænger sammen, samt at dagen bliver en succes. Vi bruger derfor gerne lidt tid til planlægningen, som vi bekræfter til mindste detalje, samt om morgenen hvor vi gennemgår dagens arrangement.

"..Jeg har været på forretningsrejse her flere gange. Stemningen i top og udsigten kan ikke fås bedre, med udsigt over vandet. Faktisk føler man at man sidder ude i vandet. Jeg har benyttet hotellets mødelokaler, som var godt udstyret med projekter osv."  

- Nicolaj N

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor