Husene

Book ophold

Hjerting Badehotel Husene

Hjerting Badehotel har ud over værelserne på hotellet, også små huse. De 7 små huse ved siden af hotellet blev opført i 2013. I 2015 blev der bygget fire nye små byhuse. Det er helårshuse og kan benyttes hele året rundt. De er hyggelige at opholde sig i for familie, og de har samme klassiske badehotelsstil.

Hjerting er et godt udgangspunkt for aktive ferier med 14 golfbaner inden for ½ time og gode gå- og løberuter fra hotellet. Badehotellet har også investeret i gode cykler og kajakker som kan lejes i receptionen. Derudover er Husene også ideele til familier med børn og folk der gerne vil have eget køkken. Med stranden liggende maks. 100 meter fra husene er det altid fascinerende at opleve høj- og lavvande, og finde østers og andet havliv på sandbunden.  

Husene er idelle til langtidsudlejning. Hvis det ønskes kan vi tage en uforpligtende snak om behov og priser. Kontakt da Tanja på tanja@hjertingbadehotel.dk eller 7511 7000

 

 

Strandhuse

Disse er vores mest luksuriøse huse. Strandhusene har udsigt med en dejlig terrasse og Hästensseng. 

Hus 211 & 221

Læs mere her

Feriehuse

Disse er de største af vores tre typer huse. De er idelle til familier og rummer både køkken og badeværelse. 

Hus 231-272

Læs mere her

Byhuse

Disse er vores nye huse. De har køkkenalrum, og parkering tæt på. Husene er gode til langtidsudleje for én eller to personer. 

Hus 301-304

Læs mere her

Vi var på efterårsferie på Hjerting Badehotel. Det var et fantastisk ophold, med hjælpsomt personale, der var med til at gøre det til nogle gode dage. Maden og servicen i restauranten var også helt i top.
Beliggenheden er perfekt ifht. natur, kultur og shopping

- Peter S

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor