Butikken

Book ophold

Butikken ved Hjerting Badehotel

 

Butikken på Hjerting Badehotel er en inspirerende butik, med et spændende og bredt sortiment. Her finder du masser af lækkerier til både hverdag og fest.

I Butikken finder du et bredt udvalg af chokolader og søde sager. Vi har lige ledes et varieret sortiment indenfor kaffer, specialkaffer og the. Du finder bl.a. vores egen luksus blanding, forskellige kaffer med smag og the fra Carstensens The handel. Er du til Chai The har vi også flere varianter at tilbyde.

Butikken rummer også et special udvalg af vine, spiritus og specialøl. Skal det være alkoholfri har vi også flere varianter af læskedrikke.

Alle disse lækkerier pakker vi gerne i flotte gavekurve til enhver lejlighed. Ønsker du at give en anderledes gavekurv eller en flot pakke, har vi også et udvalg af brugskunst, efter sæson, samt lækrer krydderier, snacks & olier. 

Vi sætter en stor ære i at sælge lokale råvarer i Butikken, derfor finder du også et lækkert udvalg af slagtervarer fra Slagter Christiansen på Fanø, samt Fanø Honning.

 

Mærker som forhandles i butiken:

 Lakrids by Bülow, Summerbird, Ålborg Chokolade, Pacari Chokolade, Barü, Ærø Konfekt, Karamel Kompagniet, The Mallows, Lakridseriet, Bolcheriet, Impulso, Fever Tree, Fanø Øl, Warwik Øl, Badehotellts Øl, Rocktails, Nicolas Vahe, Mariager Salt, Storkes, Vestjyske Delikatesser, De 5 gårde,  Meraki, Houe Doctor, Sirius, Hjemhavn, Ib Laurser, Stuff, Koustruo & Co 

   Åbningstider 

                                                                 Mandag                    LUKKET

                                                                 Tirsdag - fredag    11.00 - 17.30

                                                                 Lørdag                      10.00 - 14.00

                                                                 Søndag                      09.00 - 13.00

  

 

Ring til Butikken på telefon

75117008

 

Fejl og ændringer kan forekomme

Vi var på efterårsferie på Hjerting Badehotel. Det var et fantastisk ophold, med hjælpsomt personale, der var med til at gøre det til nogle gode dage. Maden og servicen i restauranten var også helt i top.
Beliggenheden er perfekt ifht. natur, kultur og shopping

- Peter S

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor