Dining week er Nordens største restaurant festival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42.
Konceptet er helt enkelt – 3 retters menu til særpris.
Som gæst til Dining week får du meget mere end blot en middag til en god pris. Du bliver en del af den gode stemning, hvor madentusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser med venner, familie og dem de holder af.
Bemærk at der i forbindelse med Dining Week er 20% rabat på listeprisen ved overnatninger.
Billetter skal købes via Diningweek.dk – se link i bunden
Menuen
Surdejsbrød og smør
Forret
Tun takaki, shitaki svampe og soya
Sauvignon blanc, Rooiberg, Sydafrika
Hovedret
Kyllinge ballotine med svampefars, sauce supreme, knoldselleri, espresso og estragonsmør med revet ost
Shiraz/Mouvedre, Percheron, Sydafrika
Dessert
Kærnemælks panna cotta med hvid chokolade og solbær sorbet
Moscatel, Cosecherso Y Criadores, Spanien