Hold fest i perfekte rammer

Hjerting Badehotel har gennem generationer dannet rammerne til fester af enhver art.
Perfekt mad, tilhørende vine, hyggelige lokaler med udsigt til solnedgangen samt en frisk og personlig betjening - så kan det kun blive en god fest. 

Vi tilbyder forskellige menugrupper, også som helaftensarrangementer til fast pris. Vi har flere frokostmenuer og også brunchbuffeter. Det hele kan ses i vores festbrochure – men husk at alle menuer i brochuren skal ses som et forslag, de kan tilrettes så de passer lige til Jeres behov og ønsker.

Vi afholder fester i Gammel sal, Spisestuen og Mærsk samt i Strandstuen. Herudover kan der afholdes spisninger i Strandpavillonen om dagen. Strandpavillonen kan benyttes som ankomstlokale, såfremt det er muligt i forhold til aftenens arrangementer.

 

Bestilling af festlokale

Det er en god ide at booke lokalet i god tid, faktisk er der bookinger mange år frem i tiden, så kendes datoen, skal lokalet reserveres.  Når depositum er betalt, er lokalet reserveret. Herefter kan man i ro og mag planlægge festen i samarbejde med os. 

For spørgsmål, lokalereservation eller andet I forbindelse med en fest, kontakt Mie Hyttel

på tlf.: 75 11 70 00 eller mail: mie@hjertingbadehotel.dk 

 

Se vores festbrochure samt Spisestuens selskabkort nedenfor

Festbrochure

Spisestuen Selskabskort

Min mand og jeg er lige kommet hjem fra et helt fantastisk ophold hvor vi fejrede vores sølvbryllup... Vores gæster i helt fantastiske værelser, med smagfuldt indretning. Vi fik et handicapvenligt hus, indrettet til kørestol. Personalet, maden og omgivelserne helt i top. Vi kan varmt anbefale, at holde din fest på Hjerting Badehotel. 

- Kirsten Resen

 

Gode tilbud, spændende nyheder og glimt fra vores hverdag - både foran og bag kulisserne.

Følg os på Facebook

Læs vores flotte anmeldelser på Booking.com og TripAdvisor