Nyd livet ved Vadehavet

HJERTING BADEHOTEL

Helt ned til stranden ved Ho Bugt, med en fantastisk udsigt, ligger Hjerting Badehotel. En tur på stranden, en frisk dukkert og se den fortryllende solnedgang er bare nogle af de uforglemmelige oplevelser på Hjerting Badehotel

Miniferie

Nyd nogle skønne dage på Hjerting Badehotel med det milde forårsvejr og oplevelser lige ude for døren. 

Læs mere her

Gavekort

Glæd dine kære med et gavekort. Gavekortet kan være på et beløb, et ophold eller noget helt tredje. Hurtig levering, på mail.

Læs mere her

 

 

Husene

Hjerting Badehotel har 3 slags huse, som er velegnet til familier eller længere ophold. Der er bl.a. køkkenalrum, badeværelse og terrasse til dem alle. 

Læs mere her

Wellness 

Badehotellet har et wellnessområde hvor frisør, fodpleje, massør og fysioterapeut har hjemme. Desuden er der et lille fitnessrum, sauna og dampbad til afbenyttelse i forbindelse med en behandling, eller hvis man er gæst på hotellet.

Læs mere her

Se vores nye film
- Og bliv inspireret
Se filmen her

Hjerting Badehotel levede fuldt ud op til vores forventninger... Der er en yderst behagelig betjening og service fra alle ansatte som på ingen måde virker påtaget. Der serveres veltillavet og velsmagende mad i Cafeen..., hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. Beliggenheden tæt på stranden og udsigt til en sublim solnedgang hvis vejret tillader det. Alt i alt giver alle de gode oplevelser en samlet helhedsoplevelse der fortjener top karakter. Prisniveauet er bestemt ikke afskrækkende og ikke opskruet på noget punkt. p.g.a. Cafeen er der plads til alle.
Vi kommer sikkert igen.

 

Jorler - Nyborg