Nyd livet ved Vadehavet

HJERTING BADEHOTEL

Helt ned til stranden ved Ho Bugt, med en fantastisk udsigt, ligger Hjerting Badehotel. En tur på stranden, en frisk dukkert og se den fortryllende solnedgang er bare nogle af de uforglemmelige oplevelser på Hjerting Badehotel

Vinterophold

Nyd nogle skønne dage på Hjerting Badehotel. Vi har skruet ekstra op for hyggen her i vinterperioden, med pejs og varme drikke. 

Læs mere her

Gavekort

Glæd dine kære med et gavekort. Gavekortet kan være på et beløb, et ophold eller noget helt tredje. Hurtig levering, på mail.

Læs mere her

 

 

Velvære på badehotellet

Nyd et dejligt ophold med god mad, hygge og forkælelse med en gang kropsmassage.

Læs mere her

Julemenu/Julefrokost

Se hotellets julebrochure her.

Desuden har vi take away til jul og nytår igen i år. Læs mere her

 

 

Hjerting Badehotel levede fuldt ud op til vores forventninger... Der er en yderst behagelig betjening og service fra alle ansatte som på ingen måde virker påtaget. Der serveres veltillavet og velsmagende mad i Cafeen..., hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. Beliggenheden tæt på stranden og udsigt til en sublim solnedgang hvis vejret tillader det. Alt i alt giver alle de gode oplevelser en samlet helhedsoplevelse der fortjener top karakter. Prisniveauet er bestemt ikke afskrækkende og ikke opskruet på noget punkt. p.g.a. Cafeen er der plads til alle.
Vi kommer sikkert igen.

 

Jorler - Nyborg