Nyd livet ved Vadehavet

HJERTING BADEHOTEL

Helt ned til stranden ved Ho Bugt, med en fantastisk udsigt, ligger Hjerting Badehotel. En tur på stranden, en frisk dukkert og se den fortryllende solnedgang er bare nogle af de uforglemmelige oplevelser på Hjerting Badehotel

Weekendophold

Få en dejlig weekend på Hjerting Badehotel med god mad og efterårshygge.

Læs mere her

Miniferie

Nyd et dejligt ophold med den du har kær. Vi er klar til at give Jer de bedste rammer til et afbræk fra hverdagen. Der er 2 retters menu inkluderet alle aftener. 

Læs mere her

 

 

Husene

Vores helårshuse er en god idé til familieovernatning eller langtidsudleje. Nogle af dem ligger kun 50 meter fra stranden og har en dejlig udsigt over bugten. 

Læs mere her

Well & Fitness

Forkæl både krop og sjæl på Hjerting Badehotel. Besøg bl.a. vores fitnesslokale og sauna.

Læs mere her

 

Hjerting Badehotel levede fuldt ud op til vores forventninger... Der er en yderst behagelig betjening og service fra alle ansatte som på ingen måde virker påtaget. Der serveres veltillavet og velsmagende mad i Cafeen..., hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. Beliggenheden tæt på stranden og udsigt til en sublim solnedgang hvis vejret tillader det. Alt i alt giver alle de gode oplevelser en samlet helhedsoplevelse der fortjener top karakter. Prisniveauet er bestemt ikke afskrækkende og ikke opskruet på noget punkt. p.g.a. Cafeen er der plads til alle.
Vi kommer sikkert igen.

 

Jorler - Nyborg