Nyd livet ved Vadehavet

HJERTING BADEHOTEL

Helt ned til stranden ved Ho Bugt med en fantastisk udsigt ligger Hjerting Badehotel. En tur på stranden, en frisk dukkert eller den fortryllende solnedgang er bare nogle af de uforglemmelige oplevelser på Hjerting Badehotel

Strandhusene

Vores strandhuse er en god idé til familieovernatning eller langtidsudleje. Nogle af dem ligger kun 50 meter fra stranden og har en dejlig udsigt ud over vandet. 

Læs mere her

Nye lokaler

Hjerting Badehotel har bygget om og indrettet nogle nye flotte lokaler. Ovenfor ser du den helt nye pejsestue. 

Læs mere her

Miniferie

Nyd et dejligt ophold med den du har kær. Vi er klar til at give Jer de bedste rammer til et afbræk fra hverdagen. Der er 2 retters menu inkluderet alle aftener. 

Læs mere her

 

 

Well & Fitness

Forkæl både krop og sjæl på Hjerting Badehotel. Hvis du trænger til selvforkælelse og varme i efteråret er vores Well & Fitness område et besøg værd.

Læs mere her

Se forskellige behandlinger her

Hjerting Badehotel levede fuldt ud op til vores forventninger... Der er en yderst behagelig betjening og service fra alle ansatte som på ingen måde virker påtaget. Der serveres veltillavet og velsmagende mad i Cafeen..., hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. Beliggenheden tæt på stranden og udsigt til en sublim solnedgang hvis vejret tillader det. Alt i alt giver alle de gode oplevelser en samlet helhedsoplevelse der fortjener top karakter. Prisniveauet er bestemt ikke afskrækkende og ikke opskruet på noget punkt. p.g.a. Cafeen er der plads til alle.
Vi kommer sikkert igen.

 

Jorler - Nyborg